Latex spuiten

Wat is latex spuiten?

Airless latex spuiten is dé oplossing voor een strakke afwerking van uw wanden en plafonds. Latex spuiten is het onder hoge druk vernevelen van muurverf door middel van een spuitpistool. Door deze techniek wordt de latex op een egale manier aangebracht en kunnen grote oppervlaktes gerealiseerd worden binnen een fractie van de tijd die u anders zou besteden aan rollen.

Graco pomp De latex spuiter

Voordelen:

Egale afwerking

Bij het aanbrengen van de latex maken wij gebruik van een Graco airless pomp. Onze airless pompen bieden de beste combinatie van snelheid en een hoogwaardige afwerking. Hierdoor krijgt u een perfecte egale afwerklaag,  waar nagenoeg geen structuur op zit zoals met een roller wel het geval is.

Wij spuiten enkel met Veveo Coatings Schrob- en dekkingsklasse 1. Hiermee kunnen wij de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan.

Onze werkwijze

Op locatie

looks_one

Nalopen ondergrond

Kleine scheurtjes of oneffenheden worden weggewerkt.

looks_two

Afplakken

Alles wat niet gespoten dient te worden plakken wij zorgvuldig af zoals de keuken, kozijnen, deurposten, trappen etc.

looks_3

Primer voorbehandeling

Wij spuiten uw wanden en plafonds in met een kwaliteit primer/voorstrijk van het merk Semin. Dit is essentieel voor de hechting.

looks_4

Latex spuiten

Daarna spuiten we baanoverlappend uw wanden en plafonds af met premium latex Veveo Coatings Schrob- en dekkingsklasse 1. Het geheel moet ongeveer 24 uur drogen.

Via onderstaande knop kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Partner van