Latex spuiten

Latex spuiten in Den Bosch

Wilt u uw muren of plafonds op een snelle en efficiënte manier van een nieuwe look voorzien? Dan is latex spuiten de perfecte oplossing!

In Den Bosch en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres voor professioneel latex spuitwerk.

Een aantal voordelen:
Latex spuiten heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditioneel rollen of kwasten van de verf. Ten eerste is het sneller en efficiënter: in korte tijd kan er een grote oppervlakte gespoten worden.
Een ander voordeel is dat er geen roller of kwast aan te pas komt, waardoor er geen sporen of banen achterblijven en de afwerking strak en egaal is.
Duidelijk stappenplan

Onze ervaren latexspuiters werken volgens een duidelijk stappenplan. Eerst wordt de ruimte nauwkeurig bekeken en voorbereid: alles wat niet gespoten dient te worden plakken we zorgvuldig af. De vloeren worden afdekt en de muren worden nagekeken en eventueel hersteld. Vervolgens kitten we alle inwendige naden netjes af.

Daarna wordt de primer met een speciale spuitmachine op de wanden of het plafond aangebracht. Als deze droog is spuiten we baanoverlappend onze premium latexverf welke 24 uur moet drogen.

Tijdens het spuiten wordt er gezorgd voor voldoende ventilatie en wordt er aandacht besteed aan de afwerking van de hoeken en randen.

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m² prijs in overleg

Oppervlakte 200m² tot 350m² – 7,50 p/m²

Oppervlakte 350m² tot 600m² – 7,25 p/m²

Oppervlakte 600m² of meer – prijs in overleg

  • Merk latex: Veveo coatings, SPS, Sigma
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij spuiten enkel met een schrobklasse 1(best reinigbaar, meest schrobvast)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Klanten geven ons een:

Rating op Google
Meest recente reviews op Google

Egale afwerking

Bij het aanbrengen van de latex maken wij gebruik van een Graco airless pomp. Onze airless pompen bieden de beste combinatie van snelheid en een hoogwaardige afwerking. Hierdoor krijgt u een perfecte egale afwerklaag,  waar nagenoeg geen structuur op zit zoals met een roller wel het geval is.

Wij latexspuiten enkel met Veveo Coatings Schrob- en dekkingsklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar). Hiermee kunnen wij de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan.

Onze werkwijze

Op locatie

looks_one

Nalopen ondergrond

Kleine scheurtjes of oneffenheden worden weggewerkt.

looks_two

Afplakken

Alles wat niet gespoten dient te worden plakken wij zorgvuldig af zoals de keuken, kozijnen, deurposten, trappen etc.

looks_3

Primer voorbehandeling

Wij latex spuiten uw muren en plafonds in met een kwaliteit primer/voorstrijk van het merk Semin. Dit is essentieel voor de hechting.

looks_4

Latex spuiten

Daarna spuiten we baanoverlappend uw wanden en plafonds af met onze premium latex Schrob- en dekkingsklasse 1. Het geheel moet ongeveer 24 uur drogen.

done

Wij komen vrijblijvend naar uw project kijken

Bent u benieuwd naar de kosten van latex spuiten in Den Bosch? Vraag dan een offerte aan bij ons. Wij komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken en een professionele offerte op maat te maken. Twijfel niet langer en laat uw muren of plafonds vakkundig door ons spuiten!

Partner van

× Whatsapp ons!